• Ole Børud

  4053a7c25daac9db454c0521807835ea.jpg

  Vi är stolta över att få Ole Børud till Joypeak!

  Ole är en otroligt skicklig musiker och sångare och är pouplär både i Skandinavien och Japan! Han har sjungit tillsammans med Samuel Ljungbladh vid ett flertal tillfällen.

  Vi lever i en tid där den själfulla, funkysidan av svunna decennier westcoastpop (tex Steely Dan, Michael McDonald och Doobie Brothers) stått standby men nu fått en enorm renässans bland hipsters och andra trendmedvetna ,unga musikälskare, i ett ironisk omslag under parollen "yacht sten."Men lustigt nog, tycks några av dessa ha lagt märke till att en av världens främsta utövare av denna form av musik från den tiden, är norsk.

  Kan du inte vänta på att känna hur det svänger, kolla in länken!


 • Emmy & Ella

  Vi är SÅ glada över att få Emmy & Ella till årets Joypeak!

  Emmy & Ella är två rutinerade sångfåglar från Örebro

  I bagaget finns meriter som gjort dem både scenvana och proffsiga

  Rent artistmässigt. Under åren har de hunnit med att turnera iSverige, Norge och några andra länder.

  Spelat på festivaler och varit förband till Kirk Franklin.

  De har redan sålt närmare 10 000 skivor, vilket idag är bland de mest säljande kristna artisterna i Sverige.

  Musiken är modern pop-produktion med influenser från flera av de artister som tjejerna själva lyssnar på och du kan känna igen både Demi Lovato, Katy Perry och Beyoncé i låtarna.

  Ett smakprov hittar du här


 • Ride of Faith, Hope & Love

  RoFHL_transparent-12.jpg

  Cilla är en sprudlande glad och nyfrälst själ med ett brinnande idrottsintresse.

  Hon visar prov på hur man kan använda sina passioner i livet för att hjälpa andra människor. Cilla föreläser gärna om sin väg till det här projektet, om människohandel och om att våga lita på Gud och följa de drömmar han ger oss.

  Hon hoppas på ett stort stöd för detta projekt och även att hon kan inspirera andra till att våga göra liknande saker

  RIDE OF FAITH, HOPE & LOVE syftar till att hjälpa offer för människohandel. Initiativet till projektet togs av Cilla Eriksson efter att hon en morgon vaknade med en stark vision i sitt hjärta om att korsa USA på cykel i syfte att samla in pengar för att hjälpa offer för människohandel.

  Hon upplevde det som att Gud satte sin hand på hennes hjärta och sade att ”du ska göra det”. Nu, ett halvår senare, är hon anställd av Lugnetkyrkan för att leda projektet som är ett samarbete med Evangeliska frikyrkan och Lugnetkyrkan.

  Våldtäkter och människohandel är tyvärr väldigt vanligt i Egypten. Målet med projektet är att öppna ett skyddat boende för flickor och kvinnor som riskerar bli utsatta för människohandel. Cilla Eriksson siktar på att samla ihop närmare en halv miljon kronor det kommande året och med Cillas bidrag hoppas vi att ett skyddat boende för utsatta flickor och kvinnor kan bli möjligt!